Lancering Perron038 Academy: leren als een QING!

Perron038 & QING

Tijdens het PROTO Kennisfestival lanceren wij de Perron038 Academy! De Perron038 Academy is dé plek waar je kennismaakt met innovatieve technologieën. Wij schakelen experts en ervaringsdeskundigen in om jou voor te bereiden op de fabriek van de toekomst. In de Academy maken we nieuwe technologie toepasbaar voor jouw vakgebied. Of je nu engineer, projectmanager, recruiter of marketeer bent: samen maken we de toekomst.

Ben je dom als je nog niets met Smart Industry doet?

Tijdens de lancering krijgen we een inspirerende presentatie van Bram de Vrught van QING Groep. In zijn interactieve presentatie deelt hij zijn visie op uitdagingen rondom smart industry. Met nieuwe technologie aan de slag gaan kan lastig en risicovol voelen en om te slagen heb je draagvlak nodig. Daarom deelt Bram ervaringen en usecases vanuit verschillende sectoren om van te leren.

Biografie

Over Perron038
Perron038 is dé plek voor de innovatieve maakindustrie in de regio. In het open innovatiecentrum in Zwolle werken we samen aan de toekomst van de high tech maakindustrie. Technici en bevlogen studenten werken samen, onderzoeken en experimenteren om technologische innovatie mogelijk te maken. En de kennis die we opdoen? Die delen we in de Perron038 Academy!

Over QING
QING is een high-tech ingenieursbureau met plug & play engineers die de complexe problemen van vandaag oplossen met de technologie van morgen. Wij bieden onze opdrachtgevers toegang tot technologische kennis en innovatiekracht voor inventieve oplossingen in de agri, food, packaging en automotive markt. Dat noemen wij Forward Engineering.

Bedankt

Bedankt voor je deelname!