Meet & Greet

Nadina Galle

In de stad hebben we de natuur keihard nodig. Nadina’s uitgangspunt is dat je slimme technologie kunt inzetten ter verbetering van – en verbinding met – stadsnatuur. Dat is onder andere de gedachte achter Internet of Nature (IoN).
In een compacte sessie kun je vast kennismaken met Nadina en leren over de weg die ze bewandelde voordat haar concept Internet of Nature (IoN) het levenslicht zag. Vervolgens mogen mensen uit het publiek een paar vragen stellen. Onder begeleiding van Ingeborg Evenblij, senior onderzoeker bij de gemeente Zwolle.

Biografie

dr. Nadina Galle, ecological engineer en grondlegger van Internet of Nature
Nadina Galle is gepromoveerd tot ecologisch ingenieur aan University College Dublin met een Fulbright fellowship aan het MIT Senseable City Lab. Ze is (TEDx)spreker en host van de Internet of Nature Podcast, die elke woensdag uitkomt. Nadina ziet het als haar missie om het belang van techno-ecologische kennis uit te dragen naar het brede publiek. Dit doet zij door middel van het schrijven van artikelen en het geven van lezingen en regelmatig in de media op te treden. Ze is uitgeroepen als duurzaamheid koploper door de Duurzame Jonge 100, The Next Web, ELLE Magazine en benoemd tot de 30 under 30 lijsten van zowel Forbes als Elsevier.

Website
nadinagalle.com

Videos
https://www.youtube.com/channel/UCptmz8xA20lijNxIXPIpmYQ

Bedankt

Bedankt voor je deelname!