Demo Shell Eco Marathon auto

Marco Koster / Blue Racing Team Windesheim

De Zwolse “Blue Finger” van Blue Racing Team Windesheim is terug van de Shell Eco Marathon! De Shell Eco Marathon wordt ook wel de “race for sustainability” genoemd en dat is aan alles in deze zelfgebouwde auto af te zien.

De Blue Finger is door studenten Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde van Hogeschool Windesheim gebouwd, met oog op duurzaamheid en innovatie in zowel ontwerp als constructie.  Neem een kijkje onder de aerodynamische kappen van de Blue Finger en kijk hoe hij rijdt op het Proto Kennisfestival.

Biografie

Blue Racing Team is een jaarlijks wisselend team van studenten van Hogeschool Windesheim dat ieder jaar een auto bouwt voor de Shell Eco Marathon. Blue Racing Team is sinds 2016 actief bij de Shell Eco Marathon en rijdt met een relatief klein team competitief tegen studententeams van bijvoorbeeld HAN, UTwente en TU Delft. Marco is sinds 2020 betrokken teamlid vanuit zijn studie Werktuigbouwkunde. Hij specialiseert zich in vloeistofdynamica. In zijn vrije tijd is hij vaak in de sportschool of op de motor te vinden en speelt hij graag gitaar.

Bedankt

Bedankt voor je deelname!