Veelgestelde vragen

  • Door een ticket te kopen, krijg je toegang tot het festival op 24 juni (zaterdag is een open dag, dan heb je geen ticket nodig).
  • Nadat je een ticket hebt gekocht en een account hebt aangemaakt, kan je jouw ticket met QR code terugvinden in jouw account.
  • Print je ticket uit of neem een pdf mee op je telefoon.

 

Het Proto Festival vindt op 24 juni plaats in en rond (op het plein voor) Perron038  aan de Hanzelaan 95B, 8017 JE Zwolle. Parkeren kan goed  in parkeergarage Lübeckplein of het P&R terrein Hanzelaan.

  • Alle sessies op het festival zijn vrij toegankelijk als je een ticket hebt. Je kunt dus overal naar toe, maar er geldt wel vol=vol. Net als op een ‘gewoon’ festival dus. Wil je iets perse zien? Zorg dan dat je op tijd bent.

Als je je wachtwoord niet meer weet kun je hier een nieuw wachtwoord aanvragen (let op: de e-mail voor wachtwoord herstel kan soms in je spam terecht komen)

De annuleringsvoorwaarden gelden vanaf het moment van inschrijving, ongeacht het moment van betaling. Wie een ticket wil annuleren, laat dit schriftelijk weten aan info@perron038.nl. Je kan kosteloos annuleren t/m 10 juni 2022. Bij annulering van de inschrijving zal er geen creditnota worden opgemaakt maar zal de factuur worden geannuleerd. Indien de factuur is betaald, zal deze worden terugbetaald, indien de annulering binnen de vooropgestelde termijn is gebeurd. Indien je annuleert na 10 juni 2022 en nog niet hebt betaald, dient het ticket alsnog betaald te worden.

  • Klik op de site op inloggen (rechts bovenaan de site).
  • Klik in het login venster onderaan op Wachtwoord vergeten?
  • Vul vervolgens het e-mailadres in waarmee je je hebt aangemeld en klik op nieuw wachtwoord aanmaken.
  • Je ontvangt dan in je e-mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan aanmaken.
  • Kijk voor de zekerheid ook nog even in je Spam als er niets binnenkomt.
  • Helaas komt het nog voor dat bezoekers gebruik maken van een verouderde browser zoals Internet Explorer. Deze browser wordt al een aantal jaren niet meer geüpdatet en ondersteunt daardoor niet alle moderne web technieken. Wij raden u aan om een andere browser te gebruiken zoals bijvoorbeeld Google Chrome of Mozilla Firefox.

We volgen de geldende richtlijnen. We gaan ervan uit dat we 24 juni weer samen een mooi festival kunnen organiseren.

Contact

Kom je er toch niet uit? Neem dan even contact op via onderstaand formulier. Als je je telefoonnummer achter laat, kunnen we sneller contact opnemen als dat nodig is. Je gegevens zullen alleen gebruikt worden om support aan je te verlenen.